Taltidning – Fyra månader för halva priset

Värmlands Folkblad är en lokal, seriös och trovärdig tidning som kommer ut sex dagar i veckan. Vi bevakar och fördjupar oss i allt det som känns viktigt för värmlänningen.

Har du, eller känner du någon som har svårt att läsa papperstidningen?
Då finns taltidningen till din hjälp.

För oss är det en självklarhet att alla ska ha rätt till dagliga nyheter. Därför erbjuder vi möjligheten att prenumerera på Värmlands Folkblad i flera varianter. Alla som har någon form av funktionsnedsättning som exempelvis dyslexi, afasi eller synnedsättning har rätt till taltidning som hjälpmedel. Vi erbjuder självklart taltidningen till samma pris som en pappersprenumeration.

För att beställa din prenumeration på Värmlands Folkblad gör du så här:

1. Fyll i formuläret här nedan
  2. Klicka på skicka

Vi behandlar din order måndag-fredag 8.00-16.30. Väljer du att betala med autogiro skickar vi en autogiroblankett med ett svarskuvert till den angivna adressen.

Du kan också kontakta prenumerationsavdelningen via telefon 054-17 56 90 eller mejla pren@vf.se.