Digitalt_kampanj taltidning

Har du svårt att läsa papperstidningen?
Då finns taltidningen till din hjälp.

För oss är det en självklarhet att alla ska ha rätt till dagliga nyheter. Därför erbjuder vi möjligheten att prenumerera på Värmlands Folkblad i flera varianter. Alla som har någon form av funktionsnedsättning som exempelvis dyslexi, afasi eller synnedsättning har rätt till taltidning som hjälpmedel. Vi erbjuder självklart taltidningen till samma pris som en pappersprenumeration.

Taltidningen kan läsas i Daisy-spelare (en taltidningsspelare) eller via en app i din smarta telefon eller surfplatta. Du väljer det som passar och som är mest bekvämt för dig. Lån av Daisy-spelare ingår i prenumerationen.

För att komma igång med taltidningen, ring 054-17 56 90 eller mejla till prenumeration@vf.se

Just nu har vi ett erbjudande, där du kan upptäcka taltidningen i tre månader för 99:- (ord. pris 738:-) Klicka här för att teckna din taltidningsprenumeration, eller ring oss!