Tidningstjänst

Vid utebliven tidning

I avtalet med vår samarbetspartner, Tidningstjänst AB, gäller att du ska få din tidning senast 06.00 om du bor i tätort. På landsbygden ska du ha din tidning i postlådan mellan 06.30 och 08.30 vardagar och mellan 06.30 och 10.00 på lördagar. Vid utebliven tidning ringer du nedanstående nummer:

010-436 31 04  (mån-fre 07-12)

För information om uthämtningsställen för utebliven tidning på lördagar, gå in på

tab.se

Saknar du din papperstidning så finns alltid eVF medan du väntar!

eVF är hela VF, precis som vanligt, fast digitalt. Du som redan har en prenumeration hos oss kan läsa den via din dator, surfplatta eller andra enheter.

1. Surfa in på vf.se/evf.
  2. Klicka på ”Aktivera ditt konto”.
  3. Skapa konto med kundnummer eller personnummer, sedan klart för omedelbar åtkomst till eVF.
  4. E-tidningen når du på http://dagens.vf.se eller som app i AppStore eller Google Play. Sök efter Värmlands Folkblad e-tidning.