Aktivera konto

Du vet väl om att du med en pappersprenumeration också har tillgång till vår e-tidning, låsta artiklar på hemsidan och i appen samt erbjudanden i Kundklubben? Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos oss, och vips, så är du igång. Surfa in på vf.se/aktivera (sidan öppnas i en ny flik) och följ stegen nedan.

1. Ange kund- eller personnummer, postnummer och tryck sedan på OK, fortsätt

2. Ange din epost, lösenord samt namn. Acceptera villkoren längst ned och klicka på Aktivera konto

3. Snyggt! Du använder nu e-posten och lösenordet du angav för att logga in på våra tjänster

Stöter du på några problem är du alltid välkommen att höra av dig till Kundservice, så hjälper vi dig att komma igång.