Hur gör jag för att följa specifika kategorier, ämnen och områden som intresserar mig?

Android: Öppna nyhetsappen. Klicka på Mina val i den nedre menyraden. Klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet.
Välj vilka kategorier, områden och ämnen du inte längre vill följa om genom att klicka på papperskorgen.

Iphone: Öppna nyhetsappen. Klicka på Mina val i den nedre menyraden. Klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet.
Klicka på Ändra och sedan på den röda cirkeln bredvid den kategori du vill sluta följa. Klicka på Radera och sedan Klar.